Valga turul valitseb varakevadine vaikelu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisipäeval, mis on traditsiooniline turupäev Valgas, oli turul hõredalt nii müüjaid kui ostjaid. Kohal olid aga pikaajalised köögiviljamüüjad Võrumaalt.
Teisipäeval, mis on traditsiooniline turupäev Valgas, oli turul hõredalt nii müüjaid kui ostjaid. Kohal olid aga pikaajalised köögiviljamüüjad Võrumaalt. Foto: Sirje Lemmik / Valgamaalane

Kuigi oli turupäev, võis teisipäeval Valga turul näha ainult kolme köögiviljamüüjat. Lisaks olid kohal riidekaupmehed, kes seal iga päev oma lettide taga askeldavad.

Kella 11 paiku, kui turule läksin, oli seal peale minu ringi liikumas veel kolm-neli inimest. Üks naisterahvas uuris jalatsite müügiletti. «Tulin ostma mehele odavamaid jalanõusid. Valisin siit ühed välja ka.»

Valgalane Kalju ostis parajasti paar kilo kartuleid ning ütles, et on juba aastaid neid turult ühe ja sama müüja käest hankinud. «Siis tean kindlalt, et saan head kollased ja muredad kartulid. Poest ei ole ma neid kunagi ostnud,» kiitis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles