Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Mõni aeg tagasi alanud tatrapõud on nüüd ka Valga linna jõudnud. Säästumarketi juhataja Marina Uhek ütles, et nädal aega tagasi lõppesid nende poes viimased tatravarud. Pikemalt loe neljapäevasest Valgamaalasest!

Pühajärve sõjatamm valmistub viimseteks hingetõmmeteks. Kas tänane võimuvõitlus annab võimaluse rahutamme istutamiseks või peab mulda pistma uue sõjatamme, see selgub neljapäevasel Otepää volikogu istungil, kus valitakse uut vallavanemat.

Seoses Valga gümnaasiumi remondiga on tulnud linna taidluskollektiividel leida endale kohad, kus koos käia ja proove teha. Isegi nii suure maja remont ei tohi elu linnas halvata. Kus proove tehakse, loe Valgamaalasest!

Paljud, kes varem käisid söömas või kohvi joomas Vabaduse tänava ääres asuvas kohvik-baaris Oravapesa, jäävad nüüd pikkade nägudega ukse taha ja loevad aknale pandud silti «13. septembrist on Oravapesa suletud». Valgamaalane uuris, miks rahva seas küllaltki populaarne ja koduste toitude poolest tuntuks saanud söögikoht tegevuse lõpetas.

Möödunud sajandi alguses moodustatud ühisus, mis tänaseks on elanikkonnale tuntud Tõrva Tarbijate Ühistu nime all, on elanud üle Eesti vabariigi ja nõukogudeaegsed tõusud ja mõõnad ning mitmed nimevahetused. Valgamaalane tundis huvi Tõrva Tarbijate Ühistu tegemiste vastu, küsimustele oli nõus vastama ühistu juhataja Ilona Leetma.

Seitsekümmend aastat varjusurmas olnud Naiskodukaitse Otepää jaoskond taasasutati suure pauguga. Liikmete arvuga kirjutati end suisa ajalukku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles