Linn saab uued kaamerad

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegune kaamera Valgas
Praegune kaamera Valgas Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tänasel Valga linnavolikogu istungil andis ülevaate linnavalitsuse olulistest tegemistest aprillis andis ülevaate linnapea Kalev Härk. Ta andis teada, et linna videosüsteemide riigihankele laekus viis pakkumust. Edukaks valiti OÜ Securer pakkumus summas 23 189 eurot ning tööde teostamise tähtaeg on 31. mai 2015.

Tööde käigus paigaldatakse viis uut IP-kaamerat ning olemasolevatest kuus viiakse üle IP-põhisele süsteemile. "Neli jaamahoones asuvat kaamerat asendatakse ja viiakse üle samuti IP-põhiseks," täpsustas linnapea.

Loomade püüdmise ja varjupaiga pidamise teenuse tellimise riigihankel osutus edukaks senine lepingupartner Varjupaikade MTÜ. Linnapea andis ülevaate ka tänavavalgustuse uuendamistöödsest. «Tööd on graafikus,» kinnitas linnapea. Käesolevaks ajaks on paigaldatud üle 14 600 meetri kaablit (35% mahust), üle 413 jalandi (31%), 137 metallmasti (ligi 11%), 754 valgustit (ligi 34%).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles