Toimetus täitus noortega

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meediaringi õpilased külastasid Valgamaalase toimetust.

Foto: Arvo Meeks/Valgamaalane
Meediaringi õpilased külastasid Valgamaalase toimetust. Foto: Arvo Meeks/Valgamaalane Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna, 24. aprillil külastasid Valgamaalase toimetust Valga gümnaasiumi 11. klassi õpilased koos eesti keele õpetaja Triinu Uguriga.

Valgamaalase peatoimetaja Sirli Homuha pühendas külalised ajalehe tegemise telgitagustesse. Samuti oli külalistel võimalus talle ja tegevtoimetaja Jaan Rappile küsimusi esitada.

Kõige aktiivsemalt kasutas seda võimalust ootuspäraselt õpetaja Ugur. Ent palju ei jäänud talle alla ka Catlin Saar. Samas on neiu meediahuvi mõistetav, kuna ta lööb kaasa ka Valgamaa noorteportaali Tankla tegemistes. Näiteks soovis Catlin teada, mis Valgamaalase töötajaid motiveerib ja kuidas on lood rutiiniga. Kuigi mõni tema küsimus sundis toimetuserahvast veidi järele mõtlema, ei jäänud neiul ükski vastus saamata.

Villem-Erik Danzigeri aga huvitas, miks on Valgamaalase digilehes osa lugusid lahti, teised aga lukus.

Kui enamik noori oli toimetuses esmakordselt, siis maadlusega Eesti tippu ja isegi kaugemale jõudnud Ott Saarele oli see juba mitmes kord seal viibida. Sestap võis ta kaaslastele toimetuse kohta ka mõningast teavet jagada. Näiteks osutas ta suurde toimetuse ruumi astumise järel kohe vasakul asuva ukse poole: «Seal on neil puhketuba.»

Külalistel oli kaasas ka oma piltnik -- Simm Paap, kes Valgamaalase fotograafi Arvo Meeksiga võistu pilte tegi.

Loodetavasti on mõnel meediasõbralikul noorel peagi taas Valgamaalase toimetusse asja on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles