Ralli leidis uue koostööpartneri

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rally Estonia
Rally Estonia Foto: Ülla Tamm / Valgamaalane

Baltikumi suurim autospordisündmus ja 2014. aasta parim FIA ERC Euroopa autoralli meistrivõistluste etapp ja Shell on sõlminud kooostööleppe, mille kohaselt on Shell auto24 Rally Estonia ametlik õlipartner, andsid teada ralli korraldajad.

auto24 Rally Estonia sõidetakse 17.-19. juulil Tartus, Elvas ja Lõuna-Eesti teedel ja tegu on vanima autoralli tiitlivõistluste sarja, FIA ERC Euroopa meistrivõistluste etapiga. Sellele lisaks toimub auto24 Rally Estonia käigus FIA Historic autode Euroopa meistrivõistluste etapp.

2010. aastal alustanud auto24 Rally Estonia sai eelmisel aastal esmakordselt FIA ERC sarja etapi korraldusõiguse. Sarja taga on Eurosport Events, kes on sarja promootor ja kelle kanalite kaudu jõuab telepilt sarja etappidelt kümnete miljonite pealtvaatajateni üle maailma.

Lõuna-Eesti kruusateed pakuvad sõitjatele tõsist naudingut ja hea korraldus ning publiku ja sõitjatele atraktiivne ralli pälvis oma esimesel aastal FIA ERC sarjas kohe ka aasta parima ralli tiitli.

Tänavu on lisaks Tartu linnakatsele kavas ka analoogne kiiruskatse Elva tänavatel. Nii Tartu kui Elva publikukatsete järgselt toimuvad nendes linnades meelelahtusprogramiid, Tartus saab lauluvalaval teoks tantsumuusika ansambli Scooter kontsert ja Elva laululaval laupäeval Suzi Quatro kontsert.

Ralli pidulik avamine ja autasustamise leiavad aset Tartus Raekoja platsil, kus on ka palju tegemist tervele perele. Ralli võistluskeskus ja hooldusala asuvad Otepääl Tehvandi spordikeskuses.

auto24 Rally Estonia direktor Urmo Aava ütles, et Shelli taust autopordis on väga tugev ja pikaajaline. "Shelli logo Ferrari F1 autol või Hyundai WRC autol on midagi sellist, mida teab iga autospordisõber ja meil on äärmiselt heameel sõlmida koostöölepe maailma mootorispordis olulist rolli mänginud ettevõttega. Nii Shell kui auto24 Rally Estonia kuuluvad oma valdkonnas tippude hulka ja meid ühendab ka soov olla innovatiivsed."  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles