Politsei manitseb piiri pidama

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Elmo Riig

Korrakaitsjad meenutavad, et pikale nädalavahetusele jäävad volbripidustused mööduvad turvalisemalt, kui alkoholiga arukalt ümber käiakse.

Tänavune volbriöö toob endaga kaasa pika nädalavahetuse, mis tähendab korrakaitsjatele enam väljakutseid, kainenemisele toimetatuid ja liiklusest kõrvaldatud joobes autojuhte. Suures osas on kõigi volbriööl tekkivate vahejuhtumite ühisnimetaja alkohol.

Lõuna prefektuuri operatiivjuht Ottomar Virk kirjeldas, et viimaste aastate volbriööd on möödunud suuremate vahejuhtumiteta ning sarnast jätku loodetakse ka tänavu.

«Korrakaitsjad hoiavad volbripidustustel silma peal ning jälgivad, et keegi ohtu ei satuks. Siinkohal kutsume üles ka inimesi endid suuremale vastutustundele oma kaaslaste ees. Lähedased teavad kõige paremini, kuidas keegi nende seltskonnast alkoholi pruukinuna käituda võib ning riske teades saab neid omal käel ka ennetada,» kirjeldas Virk.

Lisaks soovitab politsei kõigil nendel, kes nädalavahetusel üleriiklikul talgupäeval osalevad, jätta volbriööst väljapuhkamiseks endale piisavat pikk ajavaru ja sõitu minna ainult kaine peaga. Politsei tähelepanu on nii volbriööl kui eesootaval nädalavahetusel suuresti suunatud jätkuvalt ka ohtlike autojuhtide liiklusest kõrvaldamisele.

Politsei soovib kõigile meeleolukat volbriööd ja toimekat talgupäeva.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles