Tõrvik saadab spordisõpru läbi suve

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Rando Kall

Laupäeval, 23. mail leiab aset Meie Liigume 1. Tõrva kevadduatlon, mis kätkeb endas jooksu- ja jalgrattavõistlust, andis teada ettevõtmise üks korraldajaid Siim Ausmees.

Duatloni puhul on esmalt kavas jooks, seejärel jalgrattasõit ning võistlus lõpeb taaskord jooksuga. Seega ei tasu näiteks karta ujumist, mis reeglina kavas osana triatlonivõistlustest.

Tõrva kevadduatloni võistluskeskus paikneb Tõrva gümnaasiumi juures ning võistluse noortestart antakse kell 12. Seejärel stardivad põhiklass, võistkonnad ja veteranid ning võistluse lõpetab harrastajate start.

Tõrva kevadduatlon on ühtlasi Tõrva linna liikumisüritustesarja Tõrva Tõrvik 2015 avaüritus. Kevadduatlonile järgneb 19.06 Tantsumäe Mägede Jooks, 10.07 Tõrva maastikurattakross, 16.08 Tõrva maanteetriaton ja 04.09 Tõrva Kolme Järve Jooks. Samuti on see duatloni Eesti karikasarja üks etapp.

Võistlusele saab registreeruda spordisündmuste leheküljel Sportos. Sealsamas on ka täpsem võistluse juhend ja võistlusklassid. Soodushindadega saab registreeruda 20. maini. Lapsed ja noored osalevad võistlusel tasuta.

Meie Liigume Tõrva kevadduatloni läbiviimist toetavad Tõrva linnavalitsus, Eesti Kultuurkapital, Giga, Ikodor, Medita kliinik, Quattromed HTI, Reginett, Tarmeko ja Meie Liigume Matkad. Kaaskorraldajad on Tõrva Spordiselts ja Eesti Triatloni Liit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles