Magistrant võttis südameasjaks õpiraskustes laste aitamise

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aive Aru-Raidsalu on tunnustuse pälvinud magistritööd tutvustanud juba mitmel konverentsil. Mais seisab tal ees ülesastumine oma tööd tutvustava ettekandega Tartus sotsiaalpedagoogide teaduskonverentsil.
Aive Aru-Raidsalu on tunnustuse pälvinud magistritööd tutvustanud juba mitmel konverentsil. Mais seisab tal ees ülesastumine oma tööd tutvustava ettekandega Tartus sotsiaalpedagoogide teaduskonverentsil. Foto: Sirje Lemmik

Valgamaa Rajaleidja keskuse töötaja Aive Aru-Raidsalu pälvis kasvatusteaduslike tööde konkursil magistritööde kategoorias teise preemia. Autor ise rõõmustab sellegi üle, et oma uurimuse tulemusi igapäevatöös edukalt rakendada saab.

«Teade tunnustuse saamisest valmistas mulle suurt rõõmu ja oli meeldiv üllatus. Pälvida oma magistritööga üleriigiline tunnustus on mulle suur au. Uskumatuna tundub see siiani,» sõnas Rajaleidja keskuse infotöötaja ja nõustamiskomisjoni sekretär Aru-Raidsalu päev pärast preemia saamist, kui temaga keskuses kohtusin.

Konkursi tulemused avalikustati ja preemiad anti pidulikult üle Tallinna Ülikoolis 15. aprillil konverentsil «Traditsioon ja innovatsioon hariduses», kuhu tunnustatu minna küll ei saanud, kuid haridus- ja teadusministeeriumist saabunud rõõmusõnum tegi päeva ilusaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles