Valga naised tõid koormusmatkalt kaksikvõidu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Naiskodukaitse koormusmatk kulges reede õhtust pühapäeva varahommikuni Põlvamaal mööda Kõlleste ja Vastse-Kuuste valla kauneid paiku.

Linnulennult umbes 40 kilomeetri pikkust teekonda asus läbima 18 võistkonda 15 ringkonnast. Põlvamaa maastikuga käisid teiste hulgas tutvust tegemas ka kaks Valga ringkonna naiskonda. Neljaliikmelistel tiimidel tuli oma teekonnal kontrollpunktides sooritada mitmesuguse sisu ja raskusastmega ülesandeid, ise samal ajal varjatult liikudes, et mitte sattuda vastutegevuse huviorbiiti.

Tänavuse koormusmatka võitjaks krooniti Valga ringkonna esimene võistkond koosseisus Sigrit Säinas, Geiri Sperling, Merilyn Kahr ning Lisette Tohus. Möödunud aastal jäi Valga naiskond koormusmatkal teiseks. Valga naiste teine võistkond koosseisus Liis Hulkko, Kristina Svirskaja, Siiri Raamets ja Krista Roio kindlustas Valgamaale aga nüüd kaksikvõidu, jättes kolmandaks Alutaguse ringkonna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles