Lasterikkad lasevad luulel lennata

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eesti Lasterikaste Perede Liit kuulutas välja luulevõistluse «Suur. Väike. Pere» nelja ja enama lapsega pere liikmetele, kellelt oodatakse nii lustakaid kui ka mõtlikke värsiridu pereväärtuste teemal. Konkurss lõppeb 15. mail ning parimaid luuletajaid tunnustatakse Suurperepäeval Tallinna Loomaaias 23. mail.

Eesmärk on julgustada lasterikaste perede vanemaid ja lapsi panema kirja oma mõtteid pereelust värsivormis. Teemat võib käsitleda nii humoorikas võtmes kui ka tõsisemalt,« sõnas MTÜ Eesti Lasterikaste Perede Liidu president Aage Õunap.

»Inimestel on kogu aeg kiire – eriti neil, kel palju kohustusi. Viimaste hulka kuuluvad ka suured pered, sest vanemate tähelepanu peab jaguma kõigile lastele võrdselt ning oma osa võtavad ka töö- ja olmemured. Võistlus on hea võimalus võtta koos perega aeg maha ning korraldada kas või väike luuleõhtu pereringis, kus üksteisele näiteks päevamõtted luuleridadena ette kanda ning seejärel parimad luuletused meile saata,« lisas Õunap.

Konkursile võib töid saata nii tavapostiga kui e-maili teel. Kirja saajaks tuleb märkida »Luulekonkurss« ning kiri tuleb saata aadressil Eesti Lasterikaste Perede Liit, Jakobsoni 15-10, Viljandi linn 71013.  E-kiri tuleb saata info@lasterikkad.ee. Kõigi võistlustööde puhul peab olema märgitud autori ees- ja perekonnanimi, vanus ja kontaktandmed (e-posti aadress, telefoninumber).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles