Maakonnast pürgib tiitlile viis kandidaati

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KIKi kommunikatsioonijuht Elina Kink
KIKi kommunikatsioonijuht Elina Kink Foto: Erakogu

Keskkonnainvesteeringute keskus (KIK) kutsub üles valima parimat keskkonnaprojekti. Kokku on hääletusel 75 projekti, igast maakonnast viis eelmisel aastal KIKi toel ellu viidud algatust. Lemmikutele saab hääli anda 8. maini KIKi Facebooki lehel.

2014. aastal valmis 1092 KIKi kaudu rahastatud projekti. Neist 30 said toetust rohelisest investeerimisskeemist, ehk C02 kvoodimüügi rahast. Euroopa Liidu struktuuritoetuste abil rahastatud projekte valmis 63. Kõige enam viidi aga projekte ellu Eesti keskkonnakasutusest saadud raha toel – 1025.

Esmase valiku tegemine projektide vahel ei olnud lihtne, sest need on kõik omal moel olulised ja toredad. «Püüdsime välja pakkuda nii suuri kui ka väikesi algatusi võimalikult erinevatest valdkondadest. Valikus on nii mastaapseid joogiveeprojekte kui ka lastele mõeldud õppepäevi,» ütles KIKi kommunikatsioonijuht Elina Kink.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles