Patrullretk läks rappa

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vesine maastik ja pidev taevast alla langev vesi tegid kõige rohkem liiga jalgadele. Nii mõnelgi võistlejal tuli rinda pista ohtrate villidega.
Vesine maastik ja pidev taevast alla langev vesi tegid kõige rohkem liiga jalgadele. Nii mõnelgi võistlejal tuli rinda pista ohtrate villidega. Foto: Erakogu

Raplamaal Käru asula metsades ja rabades võis mai esimestel päevadel liikumas näha sadakonda noort, kes võtsid omavahel mõõtu Mini-Põrgupõhja patrullvõistlusel. Valgamaalt osales kaks tiimi.

Noorte kotkaste tiimis olid Tõnu Vahtra, Erki Vessin, Paul Poderat ja Rihard Oolo ning kodutütarde võistkonas Pille-Riin Vessin, Kaisa Ööbik, Kaisa Kerge ning Maileen Pillaroo. Poisid saabusid võistluselt tagasi üldarvestuses kolmanda ja tüdrukud kaheksanda kohaga. Kodutütarde arvestuses jäi Valgamaa esindus kolmandaks.

Nagu ütles üks noorkotkaste võistkonna liige Tõnu Vahtra, erilist trenni spetsiaalselt selleks võistluseks ei tehtud. «Vaatasime, et teeme selle läbi, enne kui Mini-Ernale läheme. Siis on näha, mida vaja juurde õppida või harjutada.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles