Valgamaa pered said kutse pidupäeva­kontserdile

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Traditsiooniliselt kutsub president Toomas Hendrik Ilves (pildil) igal emadepäeval Estonia kontserdisaali kontsertaktusele tublisid emasid koos peredega üle vabariigi. Valgamaalt said tänavu kutse Marika Zemskov, Ave Visor, Maigi Lepik ja Agnes Saega koos peredega.

Marika Zemskov on väga tubli, töökas, perele ja kogukonnale pühendunud pereema. Peres kasvab neli last. Perega koos ollakse sageli abiks kogukonnaürituste ettevalmistamisel ja läbiviimisel. Hummuli vallavalitsuselt sai ta 2008. aastal tubli ema tiitli.

Valga maavalitsus ja Hummuli vallavalitsus on tema peret tunnustanud kui väga tublit suurperet. Pereisa Aleksander Zemskov sai aga mullusel isadepäeval Valga maakonna aasta isa tiitli.  Naine töötab Hummuli hoolekandekeskuses hooldustöötajana. Ta on oma kodu, peret ja kodukohta väärtustav pereema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles