Oksjon lõi rahva kihama

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oksjonil osalesid kolme põlvkonna kohalikud küpsetiste meistrid. 9aastane Heidi Udeküll oli enampakkumisele toonud oma vahukooretordi, mis kohe uue omaniku leidis. Esiplaanil näitab torti ja kruvib müügihinda üles oksjoni läbi viinud Nõuni maakultuurimaja perenaine Marika Viks.
Oksjonil osalesid kolme põlvkonna kohalikud küpsetiste meistrid. 9aastane Heidi Udeküll oli enampakkumisele toonud oma vahukooretordi, mis kohe uue omaniku leidis. Esiplaanil näitab torti ja kruvib müügihinda üles oksjoni läbi viinud Nõuni maakultuurimaja perenaine Marika Viks. Foto: Arvo Meeks

Valgamaa aasta ema tiitli ja pärandihoidjate sõlgede saajate tunnustusõhtul Nõuni maakultuurimajas viisid võõrustajad läbi tordioksjoni, mis tõmbas saalitäie rahvast vilkalt osalema.

Õhtujuhtide Kalev Lõhmuse ja Marika Viksi eestvõttel toodi reedel rahva ette enampakkumisele kohalike perenaiste omaküpsetatud torte, kooke, lihapirukaid, võileibu ja hoidiseid. Küpsetiste ja hoidiste alghind oli viis eurot. Tänu humoorikale oksjonipidajale Viksile suudeti kõik ära müüa alghinnast kõrgemalt.

Saalis olev rahvas tuli ettevõtmisega innukalt kaasa. Kui algul tõsteti hinda euro kaupa, siis lõpupoole kohe viie euro võrra.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles