Tüli käigus õemehe surnuks peksnud meest ähvardavad trellid

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtualune on tunnistanud oma süüd. Samas väidab Andi, et ta ei tahtnud kedagi tappa.
Kohtualune on tunnistanud oma süüd. Samas väidab Andi, et ta ei tahtnud kedagi tappa. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eelmise aasta augustis lõppes Valgas kahe noore mehe omavaheline tüli klaarimine ühe asjaosalise surmaga. Täna peetud istungil Tartu maakohtu Valga kohtumajas otsustati lõpetada juhtunu uurimine ning minna edasi kohtuvaidlustega, lükates kohtuotsuse järgmisse nädalasse.

Uurimise käigus selgitati välja, et eelmise aasta 11. augusti öösel külastas 27aastane Andi Valgas Pärna puisteel elavat 24aastast Indrekut. Külastuse põhjus oli Andi sõnul kavatsus Indrekuga rääkima minna, kuna viimane olevat «kiusanud» Andi alaealist õde Maarja-Liisi ning teinud nende perekonna nimel sõimavaid märkusi. Nimelt oli Indrekul ja Maarja-Liisil ühine laps.

Tülist kasvanud kakluse kahetsusväärne lõpptulemus oli, et hommikul leidis Indreku oma korterist surnuna eest tema õde. Surma põhjuseks oli meditsiinieksperdi hinnangul ülirasked kehavigastused, mis olid tekitatud korduval rusikate ja jalgadega peksmisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles