Turvafirma kutsus elupäästjad esilinastusele

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaa noormees Joosep Hiob on vapra teo eest korduvalt tunnustust pälvinud. Eile oli tal võimalus nautida uue perefilmi esilinastust.
Valgamaa noormees Joosep Hiob on vapra teo eest korduvalt tunnustust pälvinud. Eile oli tal võimalus nautida uue perefilmi esilinastust. Foto: Peeter Langovits / Postimees / Scanpix

Turvafirma tunnustas eile teenetemärgiga «Vapruse eest» kuut noort, kes viimase paari aasta jooksul päästnud inimelu. Nende seas oli ka Valgamaa noormees.

Kodumaise koguperefilmi «Supilinna salaselts» esilinastusel Tartu kinos Cinamon andis G4S Eesti teenetemärgi neljale Lõuna-Eestist pärit koolinoorele, kelle kiire ja julge tegutsemine on aidanud päästa inimelusid. Kahele Hiiumaa koolipoisile, Karl Värvale ja Johannes Niinemäele, saadetakse teenetemärgid koju.

Tunnustatavate seas oli ka Valgamaa noormees Joosep Hiob, kes päästis üle-eelmise aasta juulis Taheva vallas Hargla külas Mustjõele ujuma läinud ning uppumisohtu sattunud poisi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles