Rahvuste lõimimine tõi riikliku preemia

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stuudio Joy pälvis vabariikliku preemia eri rahvuste lõimimise eest. Fotol keskel stuudio juht Marina Jerjomina tunnustusüritusel Estonia talveaias.
Stuudio Joy pälvis vabariikliku preemia eri rahvuste lõimimise eest. Fotol keskel stuudio juht Marina Jerjomina tunnustusüritusel Estonia talveaias. Foto: Daniil Jerjomin

Valga stuudio Joy on üks üheksast premeeritust, keda kultuuriminister tunnustas. Preemia tuli eri rahvuste lõimimise eest, mida Joy teeb nii igapäevatöös kui külalisesinejaid Eestisse kutsudes.

«Mul oli seda preemiat vastu võtta suur rõõm ja uhkus. See on vääriline tunnustus tehtu eest kogu meie meeskonnale,» ütles stuudio Joy juht Marina Jerjomina.

Joy pälvis 1000eurose arenduspreemia kategoorias «Eestis elavate eri rahvuste kultuuride tutvustamine ja kultuuritraditsioonide säilitamine» oma kollektiivi tegevuse ja kultuuridevaheliste ürituste korraldamise eest. Kokku esitati kategoorias 11 taotlust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles