Valvsad valgalased nurjasid kaks poeröövi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turvalise elukeskkonna loomine on inimeste enda teha. Kadri Kuus (vasakult), Anneli Pruli ja linnapea Kalev Härgi teisel käel istuv Ain Joosu ei pidanud paljuks haarata telefonitoru ja teavitada politseid kurikaelte tegutsemisest.
Turvalise elukeskkonna loomine on inimeste enda teha. Kadri Kuus (vasakult), Anneli Pruli ja linnapea Kalev Härgi teisel käel istuv Ain Joosu ei pidanud paljuks haarata telefonitoru ja teavitada politseid kurikaelte tegutsemisest. Foto: Rein Säinas

Tänu tähelepanelikele linnakodanikele, kes kurikaelu tegutsemas nähes sellest kohe politseile teada andsid, jäi Valgas hiljuti pooleli kaks kaupluseröövi.

Et rõhutada, kui tähtis selline kodanikuaktiivsus on, kutsuti need kolm valvsat inimest, Ain Joosu, Anneli Pruli ja Kadri Kuus, teisipäeval Valga politseijaoskonda, et kohalik politseijuht ja linnapea saaksid neile isiklikult tänu avaldada.

Esimene katkijäänud rööv sai alguse 23. aprillil kell 23.30, kui Valgas Uuel tänaval asuva Sõpruse kaupluse juures võis näha hargnemas justkui märulifilmi. Kauplusel lõhuti kiviga pea- ja vaheukse klaasid ning nende kaudu tungis sinna üks meeskodanik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles