Turujutul tõsi taga: turul ongi uus omanik

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga turuks nimetatud ala sisse jääb lisaks klassikalistele turulettidele mitu toidu- ja tarbekaupade müügiga tegelevat ettevõttet, kes sõltuvad oma ruumide rendileandjast.
Valga turuks nimetatud ala sisse jääb lisaks klassikalistele turulettidele mitu toidu- ja tarbekaupade müügiga tegelevat ettevõttet, kes sõltuvad oma ruumide rendileandjast. Foto: Arvo Meeks

Valga turg, mille saatus on viimastel aastatel küsimärgi all olnud, on leidnud uue omaniku. Mida uued peremehed täpsemalt oma maal ette võtavad ja milliseks kujuneb turu tulevik, on esialgu lahtine.

Pärast seda, kui Valga Vabaduse 39 kinnistu omanik MRP Ärigrupp 2010. aastal pankroti välja kuulutas, jäid nii turuhooned kui mitme sealsel maal asuva kaubandusettevõtte rendipinnad oksjonihaamrit ootama. Vaatamata pankrotihalduri üha madalamaks kruvitud alghindadele, ei näinud oksjonil oleva kinnistu vastu keegi huvi tundvat.

Viimaks, pärast aastaid kestnud ja kukalt kratsima pannud vaikust, ilmus paar nädalat tagasi registrite ja infosüsteemide keskuse digitoimikutesse sissekanne selle kohta, et Valga turul on uus omanik. «Müük käis alghinnaga

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles