Lähedased muretsesid kadunud meeste pärast

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Taavi Niittee / Valgamaalane

Teisipäeva, 12. mai õhtul sai politsei teate, et Valgas pole koju naasnud mees, kes pidanuks Otepäält Valka bussiga jõudma. Mehel ei olnud telefoni kaasas.

Politsei võttis mehe isikukirjelduse ning asus teda otsima. Ka naine jätkas tuttavate kaudu väljaselgitamist, kus mees viibida võiks. Tunnikese möödudes jõudis mees koju, temaga oli kõik korras.

13. mai ennelõunal aga teatati politseile, et varahommikul kalale läinud mees pole koju naasnud. Ka ei vastanud ta telefonile. Kuna mehel on terviseprobleeme, tundsid lähedased tema pärast tõsist muret. Politsei püüdis mehega ühendust saada, kontrollis haiglatest, ega mees seal ei viibi, ka vaadati üle mõni tema võimalikest asukohtadest.

Keskpäevaks sai politsei mehega kontakti ning selgus, et temaga on kõik korras. Mees lubas ise lähedastega ühenduda ja anda teave, et mureks põhjust ei ole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles