Särav tants tagas finaalikoha

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga põhikooli tantsutrupil Täheke on peagi ees vastutusrikas esinemine Tartus, kus osaletakse tantsufestivali Kuldne Karikas finaalis. Võistlustulle minnakse õpetaja Kristi Lee loodud tantsuga »Seiklused merel».
Valga põhikooli tantsutrupil Täheke on peagi ees vastutusrikas esinemine Tartus, kus osaletakse tantsufestivali Kuldne Karikas finaalis. Võistlustulle minnakse õpetaja Kristi Lee loodud tantsuga »Seiklused merel». Foto: Kristi Lee

Valga tantsutruppi Täheke ootab nädala pärast ees vabariiklikul võistluse Kuldne Karikas finaal. Kirglik juhendaja rõõmustab võimaluse üle pakkuda konkurentsi Eesti tugevamatele stuudiotele.

Kolmandat aastat Valga põhikoolis tegutsev Täheke on endale lühikese tegutsemisaja jooksul nime teinud festivalil Koolitants, kus kahel järjestikusel aastal on nad ka finaalis osalenud. Kuna tänavune Koolitants keskendus 5.–12. klasside õpilaste individuaaltantsule, jäid nooremad kõrvale.

«Minu õpilased kurvastasid, kuuldes, et sel aastal ei saa me Koolitantsul osaleda. 2013. aastal olime nominentide ja 2014. aastal finalistide hulgas. Seega pidin lastele ka sellel aastal väljundi leidma,» rääkis Valga põhikooli õpetaja ja tantsutrupi juhendaja Kristi Lee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles