Medalistide siht: kõrgkool

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga gümnaasiumi reaalklassi 27 õpilasest lõpetab gümnaasiumi medaliga kaheksa neiut: Merilin Rääk (vasakult), 
Sigrit Siht, Kairit Siht, Anna-Marija Sljusartšuk, Monika Muru, Polina Rubtsova ja Kristel Kõomägi. Fotolt puudub medalist Mairin Tann, kes vestlusringis osaleda ei saanud.
Valga gümnaasiumi reaalklassi 27 õpilasest lõpetab gümnaasiumi medaliga kaheksa neiut: Merilin Rääk (vasakult), Sigrit Siht, Kairit Siht, Anna-Marija Sljusartšuk, Monika Muru, Polina Rubtsova ja Kristel Kõomägi. Fotolt puudub medalist Mairin Tann, kes vestlusringis osaleda ei saanud. Foto: Arvo Meeks

Kõigi aegade suurim medalisadu Valga gümnaasiumis oli aastal 1987, mil medaliga lõpetajaid oli 14. 2010. aastal sai medali üheksa õpilast. Tänavu on medaliste kaheksa: kaks kuld- ning kuus hõbemedali saajat. Kõik need reaalklassi lõpetavad neiud plaanivad jätkata õpinguid kõrgkoolis.

Kas olete medali saamise nimel teinud sihipärast tööd?

Kristel Kõomägi (kuldmedal): «Medal ei ole mul kunagi eesmärk olnud: nii lihtsalt on läinud, sain sellega hakkama ja see on tore. Annab sisseastumisel kõrgkooli lisapunkte.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles