Oktoobri horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vanade roomlaste kalendris oli oktoober aasta kaheksas kuu, sealt ka selle nimi. 23. oktoobrini oli Päike Kaaludes, mille juhtplaneet Veenus. Nii Sõnnid kui ka Kaalud on Veenuse lapsed, aga Kaalude märk annab sellele planeedile peenetundelisema ja leplikuma varjundi.

Tänavune oktoober on üsna rahulik ja harmooniline kuu. Merkuur ja Päike jagavad armastust, retrograadne Jupiter ja need aga võivad meie ellu tuua ka vanu sõpru ja partnereid. Kuu teine pool on eriti soodne. 23. oktoobril liigub Päike Skorpioni märki. Kuna seal on siis liikumas ka Merkuur, peaks kuu lõpp majanduslikult soodne aeg olema.

Jäär. Tegutsete nüüd targalt ja ettevaatlikult, nii ei jää ka edu tulemata. Peaaegu kuu lõpuni olete planeetide soosingus, alles viimasel nädalal võivad mõned pahatahtlikud teid mõjutada ja petlike lubadustega peibutada. Jääge iseendale truuks.

Sõnn. Nüüd oskate loominguliselt mõtelda, nii et ärge laske ennast teistel juhtida. Sellepärast jätke tähtsate otsuste tegemine kuu teise poolde. Oktoober võib tuua teile palju meeldivaid hetki ja armastust.

Kaksikud. Elu pöördub paremusele. Hea intuitsioon ja selge pilk aitavad teid oma majanduslikku olukorda parandada. Kuid oktoober on ka võimaliku karjääri ja miks mitte ka uue armastuse aeg. Siis kui ilmub see õige, tunnete ta kohe ära. Kasutage seda aega, et oma elu muuta.

Vähk. Rahulik aeg, mil tahaksite olla oma koduses, armsaks saanud urus. Võib-olla on põhjus teie muutlik tervis? Kuu teisel poolel on aeg ärgata, sest ümberringi on taas palju huvitavaid võimalusi.

Lõvi. Huvitav elu, olete teotahteline ja optimistlik. Ja siis nad ilmuvad – uued võimalused, sõbrad ja võib-olla ka uus armastus. Kõik juba oktoobri teisel kümmepäevakul, ent ärge kiirustage. Kuu lõpp näitab tõde ja õpetab.

Neitsi. Tööalased probleemid, kuid seekord paljulubavad – uus või parem töökoht, lahendused tulevad kiiresti. Rahaline seis paraneb, võimalikud on suuremad ostud, kuu lõpul karjääri või maine tõus.

Kaalud. Oktoober toob teile jõu ja tahtekindluse tagasi. Tähendab – aeg on edasi minna! Olge oma varjatud võimaluste vääriline, suhelge, vajadusel leiate ka uue ja parema töö. See on aeg, mil kõik tuleb kergema vaevaga ja edu on käeulatuses.

Skorpion. Olgu seda pealehakkamist rohkem, niipalju kui jõud ja tervis lubavad. Teie nõrkushetki võivad teised ära kasutada, uued tuttavad kasuahneks muuta. Alles kolmandal kümmepäevakul märkate, et aeg on tegutseda. Vältige riski!

Ambur. Ikka koos teistega, üksinda läheb teil raskeks. Siis on võimalik saada uus või parem töö, kuid kuu teisel poolel tuleb teil kättevõidetut kaitsta. Nüüd on teil juba ka võistlejaid ja vastaseid.

Kaljukits. Kuu alguses pühenduge tööle, suhtlemine ja meelelahutus jäägu edaspidiseks. Samas ärge olge teiste vastu liiga nõudlik, olge neile ainult eeskuju. Kuu teisel poolel on teil võimalusi juba palju rohkem, teil on autoriteeti ja teid kuulatakse.

Veevalaja. Oktoober algab rahutult, olete tujutu, see aga ärritab ka teisi. Jälgige ennast ja kõik saab korda. Õppimiseks on see väga hea aeg.

Kalad. Võtke oma emotsioonid kontrolli alla. Võib-olla on arusaamatuste põhjus teie liiga kõrge enesehinnang. Tehke ausad järeldused ja oktoobri teine pool ongi parem. See võiks olla kasulike kohtumiste ja reiside aeg. Enesetunne paraneb.
Ilmari Karro

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles