Tõrvas saab teoks ajalooline turniir

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva vee ja tule päevade turniir 2014.
Tõrva vee ja tule päevade turniir 2014. Foto: Tarmo Pikk

29. mail selgub Valgamaal esimene Tõrva pokkerimeister. Ajalooline tasuta pokkeriturniir korraldatakse koostöös Tõrva linnavalitsusega ning selle viivad läbi Triobet ja Tartu mõttemängude klubi.

Turniiripokkeris võisteldi 2700 elanikuga Lõuna-Eesti linnas ka möödunud aasta augustis Tõrva Tule- ja Veepäevade käigus. Pokker osutus oodatult populaarseks ning kõik kohad laudades broneeriti enne mängu algust. 45 osaleja konkurentsis tituleeriti võitjaks Marek Martin.

«Kuna meelelahutuslik tasuta pokkeriturniir meeldis nii korraldajatele kui ka osalejatele, leppisime juba eelmisel aastal kokku traditsiooni jätkamises,» sõnas Tartu mõttemängude klubi juht Tarmo Pikk. «Tule- ja Veepäevadel mängitakse pokkerit ka sel aastal, peatselt algaval turniiril on aga veelgi erilisem tähendus, sest anname välja esimese Tõrva meistritiitli,» rõhutas Pikk.

«Turniiripokker on üks suurima harrastajate arvuga mõttemänge maailmas ning ka arvukad teadusuuringud on tõestanud, et mängu lõpptulemuses mängivad oskused hoopis suuremat rolli kui õnn,» väitis Triobeti pokkerimänedžer Andres Burget. «Asjaolu, et Tõrva linna juhtkond ei näe meelelahutusliku pokkeriturniiri läbiviimises midagi halba, tõestab ilmekalt, et turniiripokker pole identne tavaliste hasartmängude ning lotoga,» toonitas Burget.

Turniir algab kell 19 Veski 7a saalis. Võisteldakse maailma populaarseimas mänguformaadis No Limit Texas Holdem 10 0000 stardipunktiga ning mängutasemed vältavad 20 minutit. Turniirile saab registreeruda kohapeal üks tund enne mängu algust ning kohe saavad alustada 40 kõige kiiremat. Hiline registreerumine, mis võimaldab pääseda laudadesse esimestel mängutasemetel väljalangenute asemel, vältab kaks tundi.

Triobet premeerib võistluse kümmet parimat meenetega. Võitja lahkub karika ning spordikotiga, ülejäänud finaliste ootavad aga särgid, saunalinad ja võtmehoidjad. Lisaauhinnana teenib võitja 25eurose Triobet Live`i pilet, samuti antakse kõikidele finalistidele 3,30eurosed Triobet Live satelliidipiletid.

Burgeti kinnitusel kehtib turniiril vanusepiirang 18 eluaastat. «Kaarte jagavad diilerid, mis tagab kõigile osalejatele mugava ja turvalise mängukeskkonna ning võimaldab kogeda päris pokkeriturniirile omast atmosfääri,» lubas Burget.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles