Klubi paneb avahooajale punkti kontserdiga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli Vessin on ise tantsuga tegelenud lapsest peale. Nüüdseks on täitunud ka tema suur unistus – asutada tantsuklubi.
Kerli Vessin on ise tantsuga tegelenud lapsest peale. Nüüdseks on täitunud ka tema suur unistus – asutada tantsuklubi. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tõrva tantsuklubi Hop teeb oma esimesest hooajast kokkuvõtte tänase kevadkontserdiga kirik-kammersaalis, kus vaatajad saavad näha tosinat tantsunumbrit.

Elupõline tõrvakas, tantsuklubi Hop juhendaja Kerli Vessin on ise tantsinud kogu oma elu. «Alustasin Ulvi Riitsalu käe all tantsustuudios Lys, nüüdseks on minust endast saanud tantsuõpetaja,» rääkis Vessin. Noor naine pole seda ametit koolis õppinud, kuid on oma meisterlikkust ja teadmisi täiendanud mitmel kursusel.

Tema kauaaegne unistus avada oma tantsuklubi on täitunud. Eelmisest sügisest tegutsebki Tõrva noortekeskuses klubi Hop, kus tantsuhimu käib rahuldamas ligi poolsada last ja noort. «Alustasin aasta varem huvialaringiga, millest kasvaski välja klubi,» rääkis juhendaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles