Kunstistuudio juht haub ühtse loomekeskuse plaani

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga linnavalitsuse ettevõtlus- ja arenguspetsialist Sille Roomets (paremal) on Tiina Saarmanni juhitavale Valga kunstistuudiole nõu ja jõuga appi on tulnud – häid mõtteid genereerima.
Valga linnavalitsuse ettevõtlus- ja arenguspetsialist Sille Roomets (paremal) on Tiina Saarmanni juhitavale Valga kunstistuudiole nõu ja jõuga appi on tulnud – häid mõtteid genereerima. Foto: Lea Margus

Valga kunstistuudio juhil Tiina Saarmannil on lennukas soov, et saja-aastane väärikas hoone, kus stuudio praegu tegutseb, koondaks linna loome- ja kunstiinimesi.

Stuudio Tiina tegutseb Laias tänavas 1915. aastal ehitatud hoones. Praeguseks on muinsuskaitsealune maja, mis Saarmannide valduses 2009. aastast, saanud uue hingamise nii seest kui väljast.

«Unistus on, et kuna siin majas on palju ruume, võiks neid välja rentida. Eriti oodatud on loomeinimesed: kunstnikud, käsitöölised, disainerid, fotograafid, reklaamitegijad, projekteerijad – ka need, kes seni kodus töötanud,» loetles stuudio juht neid, keda hea meelega majas tegutsemas näeks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles