Usinaimad õpilased said teenitud tunnustuse

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maakonna kolme gümnaasiumi 19 medalistist sai tänuüritusel osaleda üksteist. Fotol soovisid koos kaunite abiturientidega poseerida ka Valga maavanem Margus Lepik (taga vasakul) ja Valgamaa Omavalitsuste Liidu esimees Agu Kabrits.
Maakonna kolme gümnaasiumi 19 medalistist sai tänuüritusel osaleda üksteist. Fotol soovisid koos kaunite abiturientidega poseerida ka Valga maavanem Margus Lepik (taga vasakul) ja Valgamaa Omavalitsuste Liidu esimees Agu Kabrits. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eilsel tänuüritusel Valga kultuurikeskuses olid tähelepanu keskmes maakonna parimad koolilõpetajad, aineolümpiaadide võitjad ja nende juhendajad.

Enim kuldmedaleid läks seekord Tõrva gümnaasiumisse. Paraku ükski kolmest kuldsest lõpetajast auhinda vastu võtma tulla ei saanud. Nii Valga kui Otepää gümnaasiumist lõpetasid vaid viitega tunnistusel kaks noort ning Valga vene gümnaasiumist üks abiturient. Hõbemedali teenisid ära kuus Valga ja kolm Tõrva gümnasisti. Nii Otepää kui Valga vene gümnaasiumist sai hõbeda üks lõpetaja.

Tõrva gümnaasiumi hõbemedalist Mare Vahtra, kes tegeleb nii muusika, teaduse kui spordiga, kavatseb sügisel astuda Tartu Ülikooli. «Kõik oleneb muidugi eksamitulemustest, aga kindel plaan on minna loodusteaduskonda geenitehnoloogiat õppima,» ütles Vahtra, kellel seisis eile õhtul ees veel Tõrva muusikakooli lõpetamine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles