Kihlveokontor pakub täna õhtuks välja oma ennustuse

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Finalist Jüri Pootsmann (paremal) ja Eesti otsib superstaari saatejuht Karl-Erik Taukar.
Finalist Jüri Pootsmann (paremal) ja Eesti otsib superstaari saatejuht Karl-Erik Taukar. Foto: Viktor Burkivski

Täna kell 20.00 algava tele-show „Eesti otsib superstaari" superfinaali eel pakutakse Jürile paremaid võiduvõimalusi. Eesti suurima ennustusportaali ja kihlveokontori Triobeti ennustuskoefitsientide järgi saab uueks superstaariks Jüri. 

Triobeti Balti riikide ja Venemaa turundusdirektor Kaido Ulejev ütles, et sõltumata ennustuskoefitsientidest ja favoriidiseisusest on mõlemad selleaastased finalistid suurepärased lauljad ja toredad noored inimesed. „Triobet hoiab finaalis mõlemale pöialt ja soovib kõigi unistuste täitumist! Ehk nagu ütleb Isac Elliot laulus „Dream Big“: „Sinust on saamas täht, sa võid saada kõike, kui julged proovida!“,“ jagas noortele lauljatele tunnustust Ulejev.

Suurejoonelisele show’le annab avalöögi Gertu ja Jüri duett „Heroes", tänavuse Eurovisiooni lauluvõistluse võidulaul. Järgnevalt lähevad Gertu ja Jüri võistlustulle kolme lauluga:

Siiani parim laul:

Gertu Pabbo – Aretha Franklin „(You Make Me Feel Like) A Natural Woman“

Jüri Pootsmann – James Bay „Hold Back the River“

Singel:

Pärast superfinaali annab Universal Music Group välja võitja singli „Torm“, mille muusika autor ja produtsent on Kim Wennerström, eestikeelse teksti on kirjutanud Maian Kärmas. Superfinaalis kõlab laul nii Gertu kui ka Jüri ettekandes, mõlemad salvestused on juba tehtud, kuid singlina ilmub see järgmisel nädalal ainult võitja – uue superstaari – esituses.

Minu võidulaul:

Gertu Pabbo – Ott Lepland „Kuula“

Jüri Pootsmann – Prince „Purple Rain“

Võitja selgub juba täna õhtul ainult telefonihääletuse tulemusel. Gertu Pabbo poolt saab hääletada telefonil 900 7309 ja Jüri Pootsmanni poolt telefonil 900 7305.

TV3 „Eesti otsib superstaari“ 6. hooaja suurejoonelise superfinaali võitjale kuulub austusväärse tiitli kõrval plaadileping Universal Music’uga ning 10 000-eurone auhinnaraha. Superfinalistide kõrval astuvad pühapäevaõhtuses otsesaates Nordea Kontserdimajas publiku ette ka kõik teised finalistid: Jana Liisa Johannson, Annabel Guitar, Anelle Tamm, Mikk Mäe, Karl Gustav Adamsoo, Kristjan Kannukene, Risto Paiste ja Karl Mihkel Salong.

Triobet on spordiennustust, online-pokkerit ning mitut veebipõhist osavus- ja õnnemängu pakkuv ettevõte, mis kuulub Stockholmi börsil noteeritud ning enam kui 50-aastase ajalooga Rootsi ettevõtte Betsson AB gruppi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles