Politsei palub abi

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Sala
Priit Sala Foto: Politsei

Otepää politseijaoskond annab oma Facebooki-lehel teada, et politsei palub abi teadmata kadunud Priit Sala asukoha väljaselgitamisel.

Sala lahkus oma Otepää linnas asuvast elukohast esmaspäeval, 1. juuni hommikul umbes kella 7.20 ajal tumerohelise 1998. aastal välja lastud sõiduautoga Ford Mondeo ega ole tänaseni koju tagasi pöördunud.

Sõidukil, millega Sala kodust lahkus, on politsei teatel universaalkere ja katuseboks. Auto registeerimisnumber on 204TGB.

Salal on hallid juuksed, ta on umbes 175–178 cm pikk, tüsedama kehaehitusega. Kodust lahkudes kandis ta seljas T-särki, tumehalli värvi pükse ja pruuni värvi vabaaja jalatseid.

Neil, kelle on andmeid, mis võiksid aidata kaasa Priit Sala leidmisele, palub Valga politseijaoskond võtta ühendust järgmistel kontaktidel: 112, 766 8111, 766 8148, 522 4163.

Kasulikuks võib osutuda igasugune teave, mis selgitab isiku praegust võimalikku asukohta, aga ka teave, mis kirjeldab kadumise eelset olukorda. Politsei palub ühendust võtta ka juhul, kui teil pole infot isiku praeguse asukoha kohta, kuid teate tema tegevusest või olete temaga vahetult kokku puutunud pärast viidatud kadumise aega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles