Pika abielu saladus: pole olnud aega jagelemiseks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tore on näha, kuidas pikkade abieluaastate järel inimesed jätkuvalt teineteisest hoolivad. Pool sajandit kestnud abielu on Taimi ja Heino Käost muutnud küll vanemaks ja kogenumaks, kuid nooruses tärganud tunded teineteise vastu on veelgi enam kinnistunud ja tugevnenud.
Tore on näha, kuidas pikkade abieluaastate järel inimesed jätkuvalt teineteisest hoolivad. Pool sajandit kestnud abielu on Taimi ja Heino Käost muutnud küll vanemaks ja kogenumaks, kuid nooruses tärganud tunded teineteise vastu on veelgi enam kinnistunud ja tugevnenud. Foto: Erakogu ja Arvo Meeks

Täna uuendavad Valga raekojas abieluvannet üle 40 aasta maakonnalehes töötanud ja nüüd mitmendat aastat pensionipõlve pidavad Taimi Käos (neiupõlvenimega Viilup) ja Heino Käos. Eile täitus neil 50 aastat kooselu. Kuldpulmapidu koos laste, lastelaste, sugulaste ja tuttavatega peetakse täna.

«Kuldpulmapeo peame oma suvilas, mille Heino üle 30 aasta tagasi ehitas. Tseremooniale panen selga heleda maani pulmakleidi ja Heinole ostsime uue ülikonna,» rääkis Taimi õhinal, kui eelmisel nädalal tänases peopaigas kokku saime. Külalisi pidavat tulema neljakümne ringis. Lisaks kuldpulmale tähistab Taimi täna oma 72. sünnipäeva.

Hubaselt sisutatud suvekodu, kus palju lilli, oligi meie saabudes külaliste ootel. Suvila juurde on rajatud köögivilja- ning marja- ja õunaaed. Kasvumajas toretseb suur viinamarjapõõsas, kust igal aastal kena saak kogutakse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles