Tõrva lastepäeval andsid tooni nõiad

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Head pole kunagi palju! – see on Tõrva ettevõtlike naiste moto ja selles vaimus sai nende eestvõttel pühapäeval teoks ka järjekordne suur lastepidu.

Vallatu päev algas LC Tõrva Mari presidendi Tiina Neumanni sõnul traditsioonilise rongkäiguga linna keskväljakult koos Väikese Nõiaga. Igale kohaletulnule anti kaasa värviline õhupall, sammu aitas hoida puhkpilliorkester ja üheskoos liikus kogu värviline seltskond peopaika, Tõrva gümnaasiumi parki. Päikesepaisteline ilm ja rõõmus tuulehoog tõid mürtsuvate puhkpillihelide saatel värvikirevate ning põnevate kostüümidega pidulised platsile ja pidu võis alata.

Päevajuht Väike Nõid Viljandi lasteteatrist Reky kutsus kõiki kontserti nautima. Vahvate tantsudega esinesid tantsuklubi Hop rühmad, Tuuli Toa Beebikad ning tantsustuudio Lys. Eve Valliste juhendamisel esitas Tõrva gümnaasiumi 4. klassi näitering etenduse «Kummituste loss», lasteaedade Tõrvalill ja Mõmmik mudilased laulsid vahvaid laule ning Tõrva gümnaasiumi tantsulapsed esitasid meeleoluka tantsu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles