Tõrva Loitsuga ühinevad staarisaate finalistid

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Pootsmann
Jüri Pootsmann Foto: Mihkel Maripuu

Selleaastasel suurejoonelisel muusikalisel vaatemängul Tõrva Loits astuvad lavale paljude teiste artistide hulgas «Eesti otsib superstaari» superfinaalis võistelnud Jüri Pootsmann ning Gertu Pabbo.

8. augustil Tõrva Loitsul etenduva efektse vaatemängu «Kilplaste tagasitulek» aitavad külastajateni tuua ansamblid Kosmikud, HU? ja Eesti hiphopi legend Genka. Kui Mart Kolditsa lavastatud võimsa tule ja vee vaatemängu juhatavad oma kontserdiga sisse Lenna ning Karl-Erik Taukar, on neile selles oma esitustega abiks ka saate «Eesti otsib superstaari» superfinalistid Gertu Pabbo ja Jüri Pootsmann.

Gertu Pabbole on see saatejärgselt esimene ülesastumine oma kodulinnas Tõrvas. «Lähen Tõrva Loitsule suurte ootustega, sest alati on tegu olnud väga suurejoonelise üritusega,» ütles noor lauljatar. Kui kahel varasemal korral on Gertu Pabbo Tõrva Loitsul lavale astunud mõne esineja taustalauljana, siis sel aastal teeb ta seda juba tunnustatud lauljannana.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles