Motoklubi poistel jaksu veel jagub

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartumaal Äksi motokeskuses pühapäeval aset leidnud Eesti noorte karikavõistluste neljandalt etapilt tõid Valga noored motosportlased koju mitu auhinnalist kohta.

Lisaks Hartwall Jaffa nime all toimunud karikavõistlustele toimus samaaegselt ka Äksi Junior Cupi esimene etapp motokrossis. Valgast osales võistlustel tosina jagu noori talente. Soolotsiklite 50cc klassis pidi Mark Peterson Valga motoklubist leppima seitsmenda kohaga. Karikasarjas hoiab noormees praegu 117 punktiga neljandat kohta.

65cc klassis saavutasid motoklubi K&K sõitjatest Mikk Kallion kuuenda ning Laur Mägi 15. koha. Pärast neljandat etappi hoiavad nad nüüd tabelis vastavalt viiendat ja 16. kohta. 85cc klassis pidi Kevin Soe leppima neljanda ning Märt Riso seitsmenda kohaga. Karikasarja tabelis aga hoiab Soe praegu 138 punktiga teist ning Riso 120 punktiga viiendat kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles