Mootorratturid vallutasid Otepää kandis mäge

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaal unlimited-klassis saavutatud kolmanda koha vahetas Valga motomees Lauri Drubinš Carma motoklubist seekord neljanda koha vastu. Kuigi mägi sai vallutatud, olid konkurendid siiski kiiremad.
Pärnumaal unlimited-klassis saavutatud kolmanda koha vahetas Valga motomees Lauri Drubinš Carma motoklubist seekord neljanda koha vastu. Kuigi mägi sai vallutatud, olid konkurendid siiski kiiremad. Foto: Rein Säinas

Sihva külas Marjamäel peeti laupäeval maha Eesti meistrivõistluste teine etapp mäkketõusus. Esimest korda oli välja toodud ramp, mida julgemad ka innukalt kasutasid.

Marjamäe mäkketõusul võisteldi kokku neljas masinaklassis ning mäge käis vallutamas 61 motosõpra. Esimest korda oli julgematele välja toodud ramp, mida pea pool sõitjatest ka kasutas. Kõikides masinaklassides sõideti kõigepealt kolm eelsõitu, mille tulemusena selgus kümme finalisti, kes omavahel juba võidu nimel mäge vallutama läksid.

Kui eelsõitudes just väga tihti mäge vallutada ei jõutud ning tulemus saadi kirja meetrites, siis finaalides sõitsid esikolmiku mehed kõik tippu välja ning võitja selgus juba ajavõrdluses. Klassis Two Stroke Maffia võttis võidu Tiit Tomp, kellel kulus mäe alistamiseks 13,71 sekundit. Kõigest pool sekundit kehvema ajaga pidi teise kohaga leppima Sander Luiga ning kolmandaks sõitis end Martin Kohv, kellel kulus mäe alistamiseks 17,65 sekundit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles