Külastajate suur hulk võttis kohvikupidajad võhmale

Dagny Viks
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodukohvikus Le Petit Croissant oli mõeldud nii õdusate varjualuste ning istumiskohtade, elava muusika kui ka põnevate prantsuspäraste roogade ja suupistete peale.
Kodukohvikus Le Petit Croissant oli mõeldud nii õdusate varjualuste ning istumiskohtade, elava muusika kui ka põnevate prantsuspäraste roogade ja suupistete peale. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tõrva kodukohvikute päev läks igati korda. Edule aitasid võrdselt kaasa päikseline ilm, toimekad kohvikupidajad ja loomulikult suur hulk uudistavaid külastajaid.

Esimest Tõrva kohvikutepäeva väisas nii suur hulk tõrvakaid kui ka kaugemaid külalisi. Laupäeva varasel pärastlõunal võis üle kogu linna märgata suurt inimeste tulva, mõnel nina uudistavalt kaarti uurimas; teised, kellele ümbruskond tuttav, said ilma hakkama. Üle kogu linna oli oma uksed avanud lausa 19 kodukohvikut. Enamikule kohvikupidajatest oli tegemist täiesti esmakordse ning võõra olukorraga.

Sellest, et külastajatest puudust ei olnud, andsid kõige ilmselgemat tunnistust kodukohvikute juures looklevad pikad järjekorrad. Soov ühepäevakohvikutes midagi põske pista oli suur. Mõeldud oli kusjuures kõikvõimalike erinevate maitse-eelistuste peale – laias valikus leidus nii taimetoidu- kui liha- ja kalaampse, magusat ja soolast, jaapani- ja prantsuspäraseid roogi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles