Maakonna turism koondus ühe mütsi alla

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga raekojas asuvas külastuskeskuses, mis avatud iga päev, saab turismiinfot mitte ainult Valgamaa, vaid kogu Eesti kohta. Fotol on külastuskeskuse suvetöötaja Anastasija Zukovska.
Valga raekojas asuvas külastuskeskuses, mis avatud iga päev, saab turismiinfot mitte ainult Valgamaa, vaid kogu Eesti kohta. Fotol on külastuskeskuse suvetöötaja Anastasija Zukovska. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Maakonna turismiettevõtted tegutsevad juba üle kuu aja ühise juhtimise all. Tegevust suunab nüüdsest Valgamaa arenguagentuur, kus turismiarendusjuhi tööülesandeid täidab Ene Reedi.

Varem tegelesid turismindusega lisaks Valgamaa arenguagentuurile veel SA Otepää Turism Otepää piirkonnas ja SA Tõrva-Helme Turism Tõrva piirkonnas. «Seetõttu juhtuski vahel, et ühel ja samal Lõuna-Eesti turismialasel seminaril või nõupidamisel esindasid Valgamaad kolme asutuse inimesed,» rääkis Ene Reedi.

Tema sõnul tuli ühineda selleks, et vähendada dubleerivaid tegevusi ja suurendada töö tõhusust. Praegu tegutseb Valgamaal kolm info jagamise keskust: Valga külastuskeskus, Otepää turismiinfokeskus ning turismiinfopunkt Tõrvas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles