Valgas ja Valkas sai teoks Eesti esimene rahvusvaheline saalihoki suvelaager

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mängivad Valga Välk ja Vana Hea Puur.
Mängivad Valga Välk ja Vana Hea Puur. Foto: Rein Säinas

Valgas ja Valkas sai 10.–14. juunil teoks Eesti esimene rahvusvaheline saalihoki suvelaager. Laagris osales üle 70 poisi ja tüdruku alates 7. eluaastast. Lapsi oli nii Eestist, Lätist kui ka Venemaalt.

Viis päeva, mille jooksul pikaaegsed treenerid noortele kogemusi jagasid, olid tihedalt tegemisi täis. Lapsi juhendasid treenerid Eestist, Lätist, Venemaalt ja Soomest. Iga päev said laagrilised osaleda võistlusmängudes ning treeningud leidsid aset nii Valgas kui ka Valkas.
 
«Laager oli noortele suurepärane võimalus parandada oma füüsilist vormi ning hankida endale uusi saalihoki alaseid teadmisi. Paljudele sportlastele andis laager motivatsiooni järgmiseks hooajaks,» rõhutas laagri peakorraldaja Pavel Semenov.
 
«Treenerite põhiülesanne oli välja tuua mängijate oskuste puudused ja neid parandada. Loomulikult kõiki vigu parandada ei ole viie päevaga võimalik, kuid see on hea algus, et lapsed ja lastevanemad saaksid teada, mida on vaja arendada ning kuidas,» selgitas Semenov, kes ise on kolmekordne Eesti meister, U19 koondise treener ja Venemaa koondise mängija.
 
Laagrit aitas korraldada Valga saalihokiklubi eesotsas mängijate Dmitri Petrovi ja Sergejs Kuncevicsiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles