Noored ja vanad, külg külje kõrval

Dagny Viks
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külaüritusi organiseerib särtsakas riidajalane Anne Jaakson, kes püüab meelepärast ajaveetmise võimalust korraldada nii noortele kui pensionäridele.
Külaüritusi organiseerib särtsakas riidajalane Anne Jaakson, kes püüab meelepärast ajaveetmise võimalust korraldada nii noortele kui pensionäridele. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Riidaja kultuurisündmuste eestvedaja Anne Jaakson on rõõmus, et eri eas külaelanike vahel valitseb meeldiv sünergia. Olgu tegemist lapse või noorega, tööealise või pensionäriga – küla üritused, peod ja koosviibimised leiavad ikka aset üheskoos.

«Korraldan kultuurimajas tantsuõhtuid. Loomulikult kutsun kohale seesuguseid bände, kes pakuvad kuulajatele igasugust muusikat,» kõneles Jaakson. Endale meelepärast leiavad naise sõnul nii küla noorem generatsioon kui ka väärikamas eas pidulised.

«Tõesti ongi nii, et peoõhtul istuvad ühe laua taga noored, teise taga vanad ning mitte keegi ei häbene üksteist,» rõõmustab Jaakson külaelanike suutlikkuse üle üheskoos mõnusasti aega veeta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles