Pühajärve jaanituli meelitab kuulsate staaridega

Liisi Ploom
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühajärve jaanituli
Pühajärve jaanituli Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Järgmise nädala juhatab sisse üks suurimaid Lõuna-Eesti suvepidusid – Pühajärve jaanituli, mis toob rahvast kokku nii lähedalt kui kaugelt. Korraldajad lubavad pakkuda meelelahutust igale maitsele.

Esmaspäeval algab suve suurpidu Pühajärve jaanituli, mis pakub külastajatele elamusi kahel järjestikusel päeval. Lisaks muusikutele Eestist on elamusi pakkumas esinejad Belgiast ja Ühendkuningriigist. Välisartiste on rannalaval soojendamas ja jahutamas Power Hit Radio diskorid. Kes soovib, võib osa võtta mitmesugustest  jaanipäevamängudest, muu hulgas on üle aastate taas adrenaliininautlejatel võimalus teha benji-hüppeid Pühajärve kohal.

«Kahel järjestikusel õhtul loodame anda külastajatele meelierutavaid elamusi,» lubas peo peakorraldaja Tanel Samm. Kuigi tänavune pidu on Pühajärve jaanitulede reas juba üheksas, pole publiku seas huvilangust märgata. «Otse vastupidi, pigem on külastajate arv aasta-aastalt suurenemas ning selle üle saab ainult rõõmu tunda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles