Pühajärve vallutas vägev jaanitrall

Liisi Ploom
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühajärve vallutas vägev jaanitrall.
Pühajärve vallutas vägev jaanitrall. Foto: Ardi Truija

Jaanipäeva eel helises väike Pühajärve kant peorütmides, kui maha peeti üks suve suursündmustest – Pühajärve jaanituli. Peakorraldaja kinnitusel sujus trall suuremate tõrgeteta, kui ilmataadi vembud välja arvata. 

Esmaspäeval ja teisipäeval astus publiku ette nii kodu- kui välismaiseid artiste. Jaanitralli esimeseks õhtuks oli korraldajatel õnnestunud tellida soe ja kuiv ilm ning sääsedki suudeti suuresti eemal hoida ja külastajad võisid isegi pärast südaööd jaanitule kõrval kontserti nautida.

Kahjuks ei olnud see nii teise õhtu ilmaga. Belgiast tulnud Kate Ryani esinemise ajal kostitas ilmataat kõiki vägeva vihmasajuga ja nii kuni päris lõpuni. Korraldaja Tanel Sammu sõnul oli vihm tõesti ainus asi, mis peaesinejate kontserti takistas – samas, eks vihma ilmaennustus ka lubas. «Loomulikult oli ka vapraid külastajaid, kes vihma trotsides pidasid lava ees vastu, kuid vihm on kahjuks ainus asi, mida ei saa reguleerida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles