Tehvandi staadionil algab Balti turniir jalgpallis

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall / Pilt on illustratiivne.
Jalgpall / Pilt on illustratiivne. Foto: Rein Säinas

Homme, 27. juunil algab Otepääl Tehvandi staadionil U-17 noormeeste Balti turniir, kus avapäeval on vastamisi Läti ja Leedu ning sama päeva õhtul Eesti ja Soome.

Pühapäeval kohtuvad Tehvandil Läti ja Soome ning Võru staadionil Eesti ja Leedu. U-17 Balti turniir lõpeb 30. juunil, mil Tehvandil on vastamisi Eesti ja Läti ning samal ajal Võrus Leedu ja Soome.
 
«Kõigi eelduste kohaselt peaks tugevaim konkurent olema Soome,» märkis Eesti U-17 koondise peatreener Lars Hopp. «Kui teeme oma parima, võime kõigi vastastega hakkama saada. Kindlasti proovime turniiri võita. Tegemist on ühe sammuga valmistumaks sügisel Moldovas peetavaks EM-valikturniiriks.»
 
Hopp valis Balti turniiriks koondisse 23 mängijat, kelle hulgast puuduvad vigastatud Aleks Savirand ja juba pikemat aega eemal olev Heger Olviste, kuid peatreeneri kinnitusel on mängijate valik piisavalt lai ja konkurents võistkonna sees tõsine. 
 
Turniiri ajakava on üleval Eesti Jalgpalli Liidu kodulehel. Kõigist Eesti U-17 koondise mängudest Balti turniiril näitab otsepilti Õhtulehe spordiportaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles