Noored tegid tublit sõitu nii Saaremaal kui Riias

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hartwall Jaffa noortesarja viiendal etapil Saaremaal saavutas Karl Kristjan Kajak Q200 klassis kindla esikoha. Esimest kohta hoiab noormees ka üldarvestuses.
Hartwall Jaffa noortesarja viiendal etapil Saaremaal saavutas Karl Kristjan Kajak Q200 klassis kindla esikoha. Esimest kohta hoiab noormees ka üldarvestuses. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Selle nädala alguses Saaremoto MC korraldatud võidusõiduga Kaarma krossirajal jõudsid poole peale tänavu esmakordselt peetavad Hartwall Jaffa noorte motokrossi karikavõistlused.

Saaremaal aset leidnud võistlus oli Hartwalli sarjas juba viies etapp. Saarel võistlemas käinud Valga motoklubi K&K noortele sportlastele oli pikk võistluspäev täis õnnestumisi ja pisut ka ebaõnne. 65cc stardis oli kaks K&K klubi poissi: Mikk Kallion ja Laur Mägi. Tublit sõitu teinud Mikk saavutas kahe sõidu kokkuvõttes kolmanda ning Laur 11. koha. Pärast viiendat etappi asuvad poisid nüüd vastavalt neljandal ja 14. kohal.

85cc klassis oli stardis samuti klubi kaks poissi: Kevin Soe ja Märt Riso. Kevin tuli oma sõitudes neljandale ja Märt seitsmendale kohale. Üldtabelis hoiab Kevin viie etapi tulemusena teist kohta, Märt viiendat ja Andreas Arras, kes vahetas 85cc MX juunioride klassi vastu, hoiab endiselt kokkuvõttes kaheksandat kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles