Kurepesa paarismaja ehitus venib

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga asenduskodu Kurepesa paarismaja ehitus on seiskunud ning ehitusobjektil valitseb vaikus. Maja on küll katuse all, kuid pooleli on sisetööd, tegemata ümbruse haljastustööd ja piirdeaed.
Valga asenduskodu Kurepesa paarismaja ehitus on seiskunud ning ehitusobjektil valitseb vaikus. Maja on küll katuse all, kuid pooleli on sisetööd, tegemata ümbruse haljastustööd ja piirdeaed. Foto: Arvo Meeks

Valga asenduskodu Kurepesa paarismaja pidi valmima mais. Aprillis, kui tööjärg oli juba graafikust maas, avaldati lootust, et hoone valmib juulis. Nüüd on avamiskuupäev veelgi edasi nihkunud.

Kui aprillis võis hoone juures näha liikumas üksikuid töömehi, siis eelmise nädala kolmapäeval valitses nii maja sees kui väljas vaikus, sest peatöövõtjaga, kes rahaliste probleemide küüsi langenud, on leping lõpetatud.

Veel aprillis arvasid nii Valga linnavalitsuse linnamajandusameti juhataja Urmas Möldre kui sotsiaalministeeriumi pressiesindaja Oskar Lepik, et kuigi tööde järg on paari kuu võrra graafikust maas, on tegemata tööde maht võrdlemisi väike ning maja valmib siiski juulis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles