Politsei otsib noormeest

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teadmata kadunud Renel
Teadmata kadunud Renel Foto: Politsei

Politsei palub avalikkuse kaasabi selgitamaks välja nädalavahetusel Tartus kadunuks jäänud 20aastase Reneli asukohta.

28. juunil lahkus ta Tartus Annelinnas asuvast kodust. Teada on, et noormees pidanuks käesoleval nädalal sõjaväkke minema.

Renel on umbes 175 cm pikk ja kõhna kehaehitusega.

Tema sõiduauto, hõbedast värvi Toyota Corolla, leiti Tartus Aura veekeskuse parklast. Sõidukist noormeest ega viiteid tema võimalikust liikumissuunast ei leitud. Ka on välja lülitatud tema mobiiltelefon.

Turvakaamera video ülevaatusel selgitati, et Renel viibis 29. juunil Tartus Emajõe ääres. Nimelt lahkus ta 29. juuni varahommikul kella kolme paiku Dorpati hotelli numbritoast tigutorni suunas. Pärast seda puudub info tema edasisest liikumissuunast või asukohast. Tagasi hotellituppa noormees ei naasnud.

Kuigi turvakaamera videotest nähtub, et noormees lahkus hotellist seljakotiga, jättis ta tuppa mitu väärtuslikku isiklikku eset. Videost on näha, et tal on seljas halli värvi kapuutsiga dressipluus ning jalas tumedad püksid. Politseile teadaolevalt oli hotellis Renelil kokkupuude ka ühe naisterahvaga, kuid tema isik on seni tuvastamata.

Politsei palub Reneliga kokku puutunud naisel viivitamata hädaabinumbril 112 endast teada anda. Ühtlasi on hädaabinumbril jätkuvalt oodatud igasugune info noormehe võimalikust asukohast. Samuti sellest, kui keegi nägi noormeest hotellist lahkumas või tema edasisel teekonnal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles