Töömehed üritasid sebra ära kaotada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine ülekäigurada, mis asus raekoja ees Sepa tänaval, on üle värvitud tumeda värviga.
Endine ülekäigurada, mis asus raekoja ees Sepa tänaval, on üle värvitud tumeda värviga. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga raekoja vastas olevale sõiduteele on tekkinud ebatavaline ülekäigurada. Kuigi esmapilgul võib tunduda, et tegemist on rumala naljaga, on seal tegelikult püütud eemaldada vana vöötrada.

Politsei Valga konstaablijaoskond pani neljapäeva hommikul oma Facebooki-lehele postituse, mis hoiatas mainitud sebra kasutamise eest. «Nagu piltidelt näha, on Valgas raekoja vastas olevale sõiduteele ilmunud musta värvi jalakäijate ülekäigurada. Teadmiseks kõigile, et sõidutee ületamiseks mõeldud »sebrad« on endiselt valgete triipudega, seega antud kohas jalakäijad üle sõidutee minna ei tohi. Oleme tähelepanelikud!»

Politsei- ja piirivalveameti Lõuna prefektuuri vanempressiesindaja Kerly Peitel ütles Valgamaalasele, et politsei teab ka põhjust, miks Kesk tänavale selline sebra tekkinud on. ,,Kuna värv ise piisavalt kiiresti ära ei kulu, nähti lahendust ülevärvimises. Värvimistöö tegi linnahooldusamet,« kommenteeris olukorda Peitel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles