Valgevene publik kostitas Joyd ja Jandalit tormiliste kiiduavaldustega

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stuudio Joy lauljad-tantsijad ning segarahvatantsurühm Jandali naasid Valgevenest võrratute muljete ning toredate elamustega. Kutse osaleda sai Eestit esindanud stuudio Joy ka järgmise aasta festivalile.
Stuudio Joy lauljad-tantsijad ning segarahvatantsurühm Jandali naasid Valgevenest võrratute muljete ning toredate elamustega. Kutse osaleda sai Eestit esindanud stuudio Joy ka järgmise aasta festivalile. Foto: Kätlin Berzinš

Valga stuudio Joy ja rahvatantsurühm Jandali viibisid juuni viimasel nädalavahetusel rahvusvahelisel festivalil Valgevenes. Koju naasti võimsate emotsioonide ja kirevate muljetega.

Juba 22. korda peetud rahvusvaheline tantsu- ja muusikafestival leidis aset 26.–28. juunil Vitsebski oblastis asuvas Dubrovno linnas, mis samal ajal pidas linna 622. sünnipäeva. Joy juhi Marina Jerjomina sõnul osales stuudio festivalil neljandat korda.

Festivali külalised olid Eesti, Läti, Leedu, Ukraina ja Poola tantsijad ja lauljad. Valgevene esinejatega astus publiku ette 22 laulu- ja tantsukollektiivi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles