Lux Express hakkab pileteid müüma uutel alustel

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lux Express reisibuss.
Lux Express reisibuss. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Augustist läheb Lux Express kahel põhiliinil üle dünaamilisele hinnastamisele ning bussipiletite hind hakkab sõltuma nii väljumise ajast kui nõudlusest.

Lux Expressi juhatuse esimehe Hannes Saarpuu sõnul konkureerivad bussiettevõtted reisijate pärast nii omavahel kui riiklikult doteeritud rongidega ning see hoiab pidevat arengusurvet nii bussisõidu kvaliteedil kui ka hinnastamisel. «Leiame, et tänases konkurentsiolukorras on õige tuua end teistel turgudel õigustanud paindlik bussipiletite hinnastamine ka Eestisse,» sõnas Saarpuu.

«Lennupiletite puhul on tavaline, et varajased planeerijad saavad alati kõige soodsama hinna ning nõudluse ja täituvuse kasvades kasvab ka pileti hind. Samal põhimõttel muudame esialgu kahel Lux Expressi liinil hinnastamise dünaamiliseks, mis tähendab, et paljud reisijad saavad võimaluse sõita senisest tunduvalt soodsamalt. Näiteks Tartu liinil langeb alghind ligi 25%,» selgitas Saarpuu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles