Homme stardib Lõuna-Eesti teedel maailmatasemel võidusõit

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korraldajad toovad tagasi ka Võru linnakatse.
Korraldajad toovad tagasi ka Võru linnakatse. Foto: Ülla Tamm/Valgamaalane

Tänavune auto24 Rally Estonia kestab 17.–19. juulini ning taas kord saab Tartus ja Lõuna-Eesti teedel näha maailmatasemel võidusõitu.

Auto24 Rally Estonia 2015 on rahvusvahelise autospordiliidu (FIA) Euroopa autoralli meistrivõistluste (ERC) ja FIA Historic-autode Euroopa meistrivõistluste etapp. Stardinimekirjas on 67 meeskonda eesotsas ERC punktitabeli liidrite Craig Breeni ning Kajetan Kajetanowicziga. Eestlastest lähevad võitu püüdma Karl Kruuda ning Timmu Kõrge. Stardis on ka Valgamaa mehed Raul Jeets ja Karl Martin Volver.

Pärast reedest kvalifikatsioonikatset valib kiireim meeskond esimesena stardikoha, misjärel saavad seda teha järgmised ajad välja sõitnud meeskonnad. FIA Historic-autode Euroopa meistrivõistlustel on stardis 27 ning kokku nädalavahetusel Lõuna-Eesti teedel rallimas 94 meeskonda. Nagu varasematelgi aastatel, pääsevad just enne 1985. aastat valmistatud ja võistelnud ralliautod Historic-autod esimesena rajale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles