Rallihuvilisi peibutavad nii Loits kui teemapark

Jaan Rapp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tänasest pühapäevani leiab aset Lõuna-Eesti suurim rahvusvaheline võidukihutamine – auto24 Rally Estonia, mis on FIA Euroopa autoralli meistrivõistluste ja Historic-autode Euroopa meistrivõistluste etapp.

Meelelahutust jagub kolme päeva vältel kogu perele: raja ääres saab võistlust jälgida publikualadelt, ralli südames Tartus tasub vaatama tulla atraktiivset stardi- ja finišitseremooniat ning põnevat linnakatset ja kõigil kolmel päeval saab aega veeta lastealal ning kaubandustänaval.

Sellel aastal on pealtvaatajatel esmakordselt võimalik nautida laupäeval, 18. juulil algusega 14 Tartus Expo poodiumil meelelahutuslikku Geopargi programmi, milles osalevad Tartumaa ja Jõgevamaa piirkonnad läbi põneva lavaprogrammi ja lustakate esinemiste. Kellel pole mahti minna linnast välja rallile, saab näha katkendeid ja otselülitusi rallirajale Expo poodiumil.

SA Lõuna-Eesti Turism osaleb Expo alal Welcome To Estonia telgis koostöös Tartumaa Turismi ja Otepää Turismiga. Telgist on võimalik osta soodushinnaga eesti- ja ingliskeelset Lõuna-Eesti lugude ja parimate pakkumiste raamatut. Iga raamatu ostja saab tasuta kaasa Lõuna-Eesti avastamist väärt paikadega marsruudikaardi.

Expo alal on esindatud ka geopargi ala – Tartumaa ja Jõgevamaa piirkonnad tutvustavad kohalikku kultuuri, piirkonnale omast toitu ja huviväärsusi.

Expo ala külastajate tähelepanu köitmiseks korraldab Tõrva Loits trummishowd ja trummi töötubasid, Valga militaarteemapark tutvustab militaarseid puhkamisvõimalusi, Teise maailmasõja aegseid laserrelvasid ja tutvuda saab ka maailma suurima sõjamasinaga, mille kastis on laskesimulaator.

Eesti Maanteemuuseum viib läbi lastele mõeldud töötubasid: puust mänguauto kokkupanek ja disainimine, nuputamismängus osalemine - Arva ära, mis teekate on kastis ja palju muud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles