Vana kinomaja sein sai puhtaks

Jüri Rüsülainen
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks

Kuni 26. juulini on igal Eesti inimesel võimalik teatada häirivast soditud pinnast nende kodukandis ning aidata kaasa elukeskkonna ilusamaks muutmisele. Inimeste saadetud piltide hulgast valitakse välja erinevad kahjustatud pinnad üle Eesti, mis juuli jooksul puhastatakse. Kampaania korraldaja on puhastustarvete ettevõte Cif.

Kampaania esindaja Evita Meiere sõnul on juunis alanud kampaania raames puhastatud juba üle 230 ruutmeetri soditud pindu Tallinnas, Tartus, Valgas ja mujal Eestis. «Läbi Cif Eesti Facebooki lehe on meile laekunud kümneid pilte ja andmeid inimesi häirivate soditud pindade kohta üle Eesti. Seega tundub, et meie kampaania on läinud asja ette ning oleme saanud kaasa aidata inimeste soovile oma elukeskkonda kaunimaks muuta.»

Ettevõtmise meediaesindaja Kerstin Sonts täpsustas Valgamaalasele, et Valgast saadeti kampaania korraldajatele pilt vanast kinomaja seinast, mis kampaania käigus puhastati. «Tegemist oli väga suure pinnaga, kokku 45 ruutmeetrit. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles